nieuws

Goed nieuws: Buxus, medailles en een open sollicitatie

Goed nieuws: Buxus, medailles en een open sollicitatie
Goed nieuws: Buxus, medailles en een open sollicitatie © RTV Oost
Het nieuws is vaak negatief en verdrietig, maar het is heus niet alleen kommer en kwel. Om het weekend positief af te sluiten, selecteerden wij nieuws om vrolijk van te worden:
De week begon met een opvallende plant: een buxus in de vorm van een fallus. Hovenier Lucas Kuiper uit Borne had binnen een dag al vijfduizend reacties: “En de eerste biedingen komen al binnen.”

Olympische Spelen

De Olympische Spelen zijn inmiddels afgelopen. Maar wat hebben de schaatsers uit onze provincie ook deze week fantastisch gepresteerd. Zo haalde Lotte van Beek zilver op de ploegenachtervolging en haalde Jorien ter Mors brons op de relay bij shorttrack.

Voetbal

Met het koude weer is het geen pretje om op de tribune te zitten. Dat vonden enkele supporters van Go Ahead Eagles ook, die via twitter opmerkten alleen naar het duel met FC Oss te komen als de club een taxi regelde.
De oproep vond direct gehoor bij de club. Zaten de fans toch ruim op tijd in het stadion. 

Ambassadeur van de Vrijheid

DJ Fedde Le Grand komt als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle. De DJ wordt per helikopter van Defensie naar het festival gevlogen.
"Als ik op Bevrijdingsdag op het podium sta, wil ik er vooral een feestje van maken. Dat het een echte viering van de vrijheid wordt"
Put your hands up for @feddelegrand, #BFO2018 Ambassadeur van de Vrijheid! #geefvrijheiddoor pic.twitter.com/zQXLKIo9qa
— BFO (@BFO_5mei)

Mag ik dan bij jou... werken?

Bauke Wolferink uit Haaksbergen zette dinsdagavond een video op Facebook waarin hij een eigen versie van Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij vertolkt op zijn gitaar. In de video zingt hij dat hij op zoek is naar een functie als HR-medewerker.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.