Excelsior'31 blameert zich met thuisnederlaag tegen hekkensluiter Huizen

Excelsior'31 heeft zich vanmiddag geblameerd in de hoofdklasse B. De ploeg verloor in eigen huis van hekkensluiter Huizen met 2-0.
Na twintig minuten kwam de hekkensluiter op voorsprong in Rijssen. Quincy van Waveren tikte een voorzet van Thomas Malolepszy binnen. Kort voor rust kreeg Hielke Penterman een goede kans op de gelijkmaker, maar hij miste en de ruststand was 0-1.
Na ruim een uur was er opnieuw een goede kans voor Excelsior op de gelijkmaker, maar de bal ging aan drie man voorbij bij de tweede paal. Joey Papamelodias kreeg namens Huizen een kwartier voor het einde een goede kans op de tweede, maar schoot over. In blessuretijd scoorde hij wel en direct daarna was het afgelopen in Rijssen.

Excelsior'31 - Huizen 0-2

0-1 Quincy van Waveren (21)
0-2 Joey Papamelodias (90+3)
Bekijk hier de statistieken van Excelsior'31 na het duel tegen Huizen.