nieuws

John Stegeman nieuwe trainer Go Ahead Eagles

John Stegeman
John Stegeman © Pro Shots
John Stegeman wordt de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles. De 41-jarige trainer uit Epe tekent een contract voor twee seizoenen in Deventer. 
John Stegeman maakte eerder deze maand bekend te vertrekken bij Heracles Almelo. Helemaal onbekend is Deventer niet voor Stegeman. Tussen 1997 en 2000 was hij speler van Go Ahead Eagles. 
Op de website van Go Ahead Eagles zegt John Stegeman het volgende: “Onlangs heb ik samen met Edwin Lugt en Hans de Vroome een kop koffie gedronken. Puur om eens nader kennis te maken, aangezien ik Edwin al kende uit Epe, waar ik ook woon. Aan dat gesprek hield ik een zeer positief gevoel over. Onze voetbalvisies komen overeen, waarin het gaat om spelers ontwikkelen en beter maken, waardoor je als team ook beter wordt. Dat kwam ook naar voren tijdens de gesprekken die we daarna voerden, ook met Paul Bosvelt erbij."
Marco Heering wordt een van de twee assistent-trainers bij Go Ahead Eagles. Heering is net als Stegeman een oud-speler van de club. Ook hij tekent voor twee seizoenen. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.