nieuws

VVD-kandidaat steunt CDA in campagnevideo: "Daarom CDA!"

VVD-kandidaat steunt CDA in campagnevideo: "Daarom CDA!"
VVD-kandidaat steunt CDA in campagnevideo: "Daarom CDA!" © CDA Dinkelland
VVD-kandidaat Jan Haarhuis uit Dinkelland steunt het CDA. Hij verscheen vanmiddag in een CDA-campagnevideo waarin hij volmondig de campagneslogan van de christendemocraten roept: "Daarom CDA!"
"In het verleden heeft het CDA mij geholpen om een industrieterrein in Ootmarsum te krijgen, dat was met de VVD nooit gelukt, er zat totaal geen schot in de zaak", aldus de lijstduwer. "Dat heb ik dus samen met het CDA aangepakt."

Zakkenvullers
Haarhuis is de christendemocraten dankbaar en sindsdien ook lid van de partij. "De VVD heeft het maar te accepteren. De VVD is ook niet perfect, wanneer het om zakkenvullen gaat staan landelijke VVD-politici bovenaan".

Samenwerking
Volgens Haarhuis is het zo goed als zeker dat VVD en CDA samen gaan besturen in Dinkelland. Door twee partijen te steunen, verwacht hij te kunnen bemiddelen als de twee partijen gaan samenwerken.
De video is met instemming van VVD Dinkelland gepubliceerd. "We hebben de video met de VVD vooraf doorgenomen, er is wel het een en ander uitgehaald", aldus Haarhuis.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.