nieuws

Directeur Sportbedrijf: "Zwembad Tijenraan te snel geopend"

De opening van zwembad Tijenraan in Raalte kwam te vroeg. Die conclusie trekt directeur Peter Gras van Sportbedrijf Raalte. "Je gaat ervan uit dat het goed wordt opgeleverd, maar dat was dus niet zo."  
"We hebben naar een openingsdatum toegewerkt. Achteraf was het misschien beter geweest om langer te wachten met de opening", blikt Gras terug. "Maar het is niet zo dat wij voor de oplevering het zwembad tegel voor tegel controleren. Zo werkt dat niet." Er heeft wel een stevig gesprek plaatsgevonden met de aannemer.

Vooruit kijken

De directeur van het sportbedrijf kijkt liever vooruit, want nadat het zwembad twee weken na de grootse opening begin februari dicht moest is het vandaag weer geopend.
"Gelukkig wel ja. We zijn heel blij. Het was een enorme valse start. Je betrekt een ongelofelijk mooi gebouw, waarbij je ervan uitgaat dat alles goed is en dan blijkt dat niet zo te zijn."

Veilig zwemmen

Nu zijn alle problemen verholpen. Dat weet Gras zeker. "Het allerbelangrijkste is dat mensen veilig kunnen zwemmen. Daar gaat het om." 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.