nieuws

Topscorers: Mustafa Saymak in dubbele cijfers, 150e treffer Chris van der Meulen

In het amateurvoetbal gingen er afgelopen weekend weinig wedstrijden door. Ook HHC Hardenberg kwam niet in actie in de 2e divisie. In de eredivisie en Jupiler League werd wel gevoetbald. Hieronder een overzicht van de doelpuntenmakers en topscorers.

Eredivisie

Mustafa Saymak is de eerste speler van de Overijsselse clubs die in de dubbele cijfers staat. De middenvelder van PEC Zwolle maakte zijn tiende afgelopen weekend. Tom Boere van FC Twente maakte gisteren zijn vijfde. Kristoffer Peterson scoorde ook voor de vijfde keer dit seizoen voor Heracles. Ploeggenoot Brandley Kuwas schoot zijn vierde binnen en Peter van Ooijen maakte zijn eerste. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

Jupiler League

Go Ahead Eagles kwam niet tot scoren. Topscorer Sam Hendriks viel al vroeg uit en blijft op 16 staan. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

Bas Postma maakte er gisteren twee voor HSC'21. Hij voegde zich daardoor bij ploeggenoot Bas ter Hogt aan kop. Beiden scoorden acht keer. Ook Sjoerd Visschedijk maakte er twee, hij staat op vijf. Quick'20 kwam niet tot scoren. Bekijk hier het volledige overzicht.
Postma na een van zijn twee treffers (foto: Wim Busschers)

Hoofdklasse

Chris van der Meulen maakte zaterdag zijn elfde van het seizoen voor Berkum. Dat betekende zijn 150e voor de Zwolse club. Omar Kavak van Genemuiden kwam niet in actie, maar blijft de leider in de hoofdklasse met 18 treffers. Martijn Brakke van Staphorst staat op 13. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.