Tiental Quick'20 onderuit bij Blauw Geel'38

Michel Steggink
Michel Steggink © Quick'20
In de derde divisie heeft Quick'20 zondagmiddag niet voor een verrassing kunnen zorgen. Op bezoek bij Blauw Geel'55 in Veghel ging de ploeg van Michel Steggink met 2-0 onderuit.
Door de nederlaag blijft Quick'20 in de onderste regionen van de derde divisie zondag. De Oldenzalers staan met 19 punten voorlaatste en hebben evenveel punten als hekkenlsluiter De Meern, dat fors onderuit ging tegen HSC'21.
In Noord-Brabant kwam Blauw Geel'38 vlak na rust op voorsprong via Edwin Huibers, die met een volley voor de 1-0 zorgde. Op dat moment stond Quick'20 al met tien man omdat Taner Sen vlak voor rust tegen een rode kaart aanliep. Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid door een benutte vrije trap van Mustafa Guler: 2-0.

Blauw Geel'38 - Quick'20 2-0

1-0 Edwin Huibers (54)
2-0 Mustafa Guler (81)
Bekijk hier de statistieken van Quick'20.