nieuws

Stans na debuut voor GA Eagles: "Toen ik opstond had ik er een andere gedachte bij"

Jeff Stans maakte vanmiddag zijn debuut voor Go Ahead Eagles. De middenvelder deed dat echter bij een 3-0 achterstand tegen De Graafschap. Uiteindelijk werd het 0-4 in Deventer. Stans had zijn debuut dan ook iets anders voorgesteld.
"Toen ik vanmorgen opstond had ik er een hele andere gedachte bij. Ik had wel het gevoel dat mijn debuut zeker kon komen vandaag, maar daar had ik een heel ander gevoel bij. Ik had liever gehad dat het nek aan nek was en dat je met een ander gevoel binnenstapt. Nu val je in bij een 3-0 achterstand, dat is lastig."

Niet geschrokken

Hij is niet geschrokken van het niveau van Go Ahead: "Ik ben juist positief verrast door het niveau. Als je kijkt dat we op trainingen wel gewoon ons niveau halen. Ik denk dat er gewoon heel veel puzzelstukjes nog in elkaar moeten vallen. We spelen een nieuw systeem. Iedereen heeft daar een mening over. Maar uiteindelijk gaat het erom dat wij moeten oogsten in de vierde periode. En daar gaat het om en moet alles voor wijken. Dat gaat met vallen en opstaan, zeker als je een nieuw systeem gaat hanteren. Maar ik heb wel nog steeds een goed gevoel, dus zo geschrokken ben ik niet."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.