'Dode man in Holtheme met kogels om het leven gebracht'

De dode man die gisteravond werd gevonden in Holtheme, zou met kogels om het leven zijn gebracht. Dat zegt een ooggetuige tegenover Hardenberg.nu. De politie kan dit tegenover de website echter niet bevestigen.

Volgens de man die het lichaam vond, was het slachtoffer "twee of drie keer in zijn buik geschoten". Hoewel het slachtoffer nog leefde toen de ooggetuige eerste hulp wilde verlenen, had reanimeren geen zin meer. 

De ooggetuige, die anoniem wil blijven, was als een van de eersten ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Hij zag een auto stilstaan op een vreemde plek en "had direct door dat er iets aan de hand was". 

"Bende in de auto"

"Het lichaam lag aan de ene kant van de berm en aan de andere kant stond een auto met de deur open", vervolgt ooggetuige. "Het reservewiel van de auto lag naast het voertuig en er was geen sprake van een lekke band. Daarnaast was het ook een bende in de auto."

Politiewoordvoerder Henk Kremer zegt tegenover de site een melding te hebben gehad van een schietincident, maar kan verder nog niks bevestigen over de zaak. Kort na de lijkvinding werd in Coevorden een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak.

Meer over dit onderwerp:
Holtheme Politie Misdrijf Vechtdal Nieuws
Deel dit artikel: