nieuws

Twee gewonden na ongeluk met achteruitrijdende auto in Raalte (UPDATE)

Bij een bizar ongeval in de Dahliastraat in Raalte zijn vanmiddag twee gewonden gevallen.
Het ongeluk werd veroorzaakt door een achteruitrijdende auto, die met hoge snelheid een trottoir opschoot en uiteindelijk in de voortuin van een woning tot stilstand kwam. Zelf een tuinmuurtje kon de op drift geraakte auto niet tegenhouden.
Wat er precies misging achter het stuur van de auto is nog niet duidelijk. De politie doet daar onderzoek naar. De auto heeft een automatische versnelling en dat heeft mogelijk een rol gespeeld in het incident.  

Verhaal buurtbewoners

Volgens buurtbewoners is een van de twee gewonden de bestuurster van de auto, die zelf half onder haar auto terecht kwam. Zij stond op het punt om uit parkeerstand weg te rijden na een visite in de straat. Ze werd uitgezwaaid door een man, toen de auto plotseling met hoge snelheid achteruit schoot. Vervolgens kwamen zowel de man als de bestuurster onder de auto terecht. Beide slachtoffers zijn met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 
Een van de slachtoffers lag bekneld onder de auto en moest door de brandweer met behulp van luchtkussens worden bevrijd.  

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.