nieuws

Ga terug naar de 70’s met Radio Oost en win mooie prijzen

Sweet Seventies
Sweet Seventies © RTV Oost
Radio Oost neemt je van 12 t/m 18 maart weer mee terug naar de ‘Sweet Seventies’. Luister naar de mooiste platen uit de jaren 70 en win mooi prijzen in de hitflitsquiz.
Tijdens de ‘Sweet Seventies’ gaan de programma's van Radio Oost terug naar de tijd van wijde broekspijpen, autoloze zondagen en verloren WK-finales. De hele week draaien we de mooiste 70’s platen en natuurlijk zijn we op zoek naar jouw herinneringen en verhalen. Ga naar Facebook.com/RadioOost om ze te delen.

Kom langs met je cassettebandje

In de Radio Oost-studio halen we de cassetterecorder weer van stal. Stelde jij in de 70’s je eigen cassettebandjes samen? Heb je een bijzonder cassettebandje? Kom dan ermee naar de studio en we horen graag je verhaal. Opsturen mag natuurlijk ook.

App ons je favoriete plaat!

Geef je favoriete 70's plaat aan ons door via WhatsApp en wij draaien 'm voor je op Radio Oost. Wil je er iets bij vertellen? App ons dan een ingesproken bericht. Het WhatsApp-nummer is 06 - 82 82 92 84.

Test je 70's muziekkennis en win!

Elke dag spelen we op Radio Oost diverse keren de ‘hitflits-quiz'. Het juiste antwoord belonen we met een heerlijke 70’s CD-box en 2 VIP-kaarten voor het evenement 'Friday Night Out’ bij Holland Casino Enschede. Bovendien loten we elke dag uit alle deelnemers met het juiste antwoord een winnaar van de dagprijs, het boek 'De jaren ‘70'.
Voor voorpret en meer informatie kijk je op www.sweetseventies.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.