nieuws

Laat je stem horen bij de RTV Oost Verkiezingskaravaan

RTV Oost Verkiezingskaravaan
RTV Oost Verkiezingskaravaan © RTV Oost
Volgende week komt de RTV Oost verkiezingskaravaan naar Almelo, Raalte, Wierden, Rijssen-Holten en Hellendoorn. Kom langs, pak de microfoon en laat je stem horen.
De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan: op 21 maart mag Overijssel weer naar de stembus. RTV Oost doet uitgebreid verslag van de stembusgang in Overijssel. Maar ook in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt de komende weken de politieke stemming in alle 25 Overijsselse gemeenten alvast gepeild. Komende week zijn we in:
-     12 maart Almelo
-     13 maart Raalte
-     14 maart Wierden
-     15 maart Rijssen-Holten
-     16 maart Hellendoorn

De RTV Oost-verkiezingskaravaan

Met een speciale mini-caravan staan we tussen 09.00 en 11.00 uur bij het gemeentehuis en kun jij je als kandidaat of als kiezer voor de camera presenteren. Want hoe bepaal je je stemkeuze? Waar zou de politiek zich voor in moeten zetten in Wierden en wat vind jij de belangrijkste thema's? Allemaal vragen waar we graag antwoord op willen. Dus kom bij ons langs en pak de microfoon om je stem te laten horen. De bij de ‘Overijssel Kiest-minicaravan’ opgenomen filmpjes worden geplaatst op de website rtvoost.nl/overijsselkiest en sociale mediakanalen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.