nieuws

Politici pitchen: "Het is tijd voor een evenwichtige en frisse gemeenteraad in Hof van Twente"

De RTV Oost-verkiezingskaravaan stond vandaag in Goor, bij het gemeentehuis van Hof van Twente. Politici konden voor de camera duidelijk maken waarom inwoners van de gemeente bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op hen moeten stemmen.
Een thema dat bij D66, CDA en VVD naar voren komt is duurzaamheid. "We hebben twee keer zoveel duurzame energie als in andere gemeenten, daar moeten we ons voor blijven inzetten," aldus Wim Meulenkamp van de VVD.  

Zorg

Een thema dat in vrijwel elke gemeente terugkomt is de zorg, ook in Hof van Twente. "Er moet met name meer aandacht komen voor jeugdzorg en mantelzorg", vinden Gemeente Belangen en het CDA. 

Kunst en Cultuur

Volgens de PvdA moet er meer aandacht naar kunst en cultuur in de gemeente Hof van Twente. "Kunst en Cultuur is hier een ondergeschoven kindje, maar we hebben in deze prachtige gemeente zoveel te bieden op het gebied van Kunst en Cultuur," aldus Apollonia Sligman. 

Evenwichtige en frisse raad

De PvdA is voor evenwichtigheid in de raad. "Niet alleen op het gebied van leeftijd en geslacht, maar ook alle kernen moeten goed vertegenwoordigd zijn." Daarnaast hoopt GroenLinks op verfrissing in de gemeenteraad. "De kiezers kiezen steeds voor hetzelfde, het is tijd voor nieuw leven in de Hof van Twente", aldus William Sanchez. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.