nieuws

Stegeman houdt vast aan winnende formatie tegen FC Twente

Heracles Almelo begint tegen FC Twente met dezelde elf namen als in de gewonnen wedstrijden tegen Roda JC en PEC Zwolle. Trainer John Stegeman ziet geen redenen om zijn ploeg te wijzigen. 
Het Polman Stadion is vrijdag voor de tweede keer dit seizoen uitverkocht. Net als in de eerste wedstrijd tegen Ajax ziin er vrijdag 12.080 toeschouwers in Almelo. Heracles Almelo staat op een veilige elfde plaats, terwijl FC Twente nog volop in de gevarenzone bivakkeert. 

Gevoelens

Ondanks de druk bij FC Twente ziet Stegeman het duel van vrijdag niet als een bijzondere wedstrijd: "Deze wedstrijd maakt bij veel mensen gevoelens los, maar niet bij mij. Ik kom uit Epe en er is niemand die mij appt over het belang van deze wedstrijd". 

Droste

Wie wel veel berichtjes krijgt is Wout Droste. De verdediger woont in Oldenzaal en veel vrienden van hem zijn voor FC Twente. "In Oldenzaal zie je meer rood dan zwart-wit, je merkt dat het heel erg leeft. Ik gun FC Twente de punten maar niet in deze pot", aldus de verdediger die in de jeugd van FC Twente speelde. 

Van den Buijs

Bij Heracles Almelo ontbreekt naast de langdurig geblesseerde Jeff Hardeveld alleen nog Dario van den Buijs. De Belg trainde deze week weer mee, maar zit nog niet bij de wedstrijdselectie. 
Heracles Almelo-FC Twente begint vrijdag om 20:00 en is te volgen via Radio Oost. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.