nieuws

Warenhuis Hudson's Bay Enschede officïeel geopend

Klokslag tien uur drukte Eelco Eerenberg, loco-burgemeester en wethouder binnenstad van de gemeente Enschede, vanochtend op de rode knop. Hiermee was de officiële opening van Hudson's Bay Enschede een feit. 
Het Canadese warenhuis is gevestigd aan het Van Heekplein. In het pand waar voorheen Vroom & Dreesmann was gehuisvest. 
Een groot aantal mensen was geïnteresseerd en woonde de openingshandeling bij. Niet in het minst omdat de bekende Jan Versteegh als presentator was ingevlogen én omdat het confettikanon waardebonnen bevatte die de bezoekers mochten proberen te vangen.

Kom naar Enschede

"We zijn trots dat we Hudson's Bay hebben kunnen overtuigen dat Enschede een goede stad is om een filiaal te openen. Hiermee hebben we als gemeente een nog diverser aanbod voor het winkelend publiek. En dat hebben we nodig om de binnenstad aantrekkelijk te houden", aldus Eerenberg.

In trek

Enschede doet het goed. Vorig jaar bezochten gemiddeld 204.000 mensen wekelijks de Enschedese binnenstad. Een groei van maar liefst 3% en dat is ruim boven het landelijk gemiddelde van 0,4%.

Positieve flow vasthouden

"We zijn tevreden en hopen dat de binnenstad van onze gemeente deze positieve groei vast kan blijven houden. De ondernemers en de gemeente doen hier alles aan", vertelt de wethouder.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.