nieuws

Famke Louise staakt optreden in Dieka Markelo na bekogeling met bier

Famke Louise in de clip van 'Op me monnie'
Famke Louise in de clip van 'Op me monnie' © YouTube/FamkeLouise
YouTuber en zangeres Famke Louise is zaterdagavond op het podium in Dieka uitgescholden voor hoer en bekogeld met bier. Na een paar minuten besloot de 19-jarige haar optreden te staken en vertrok.
Eerst spreekt de zangeres het publiek nog toe: "Mensen, mensen, denk een beetje aan de mensen voor ook, die ook bier vangen." Daarop begint het publiek nog harder te joelen, vervolgens staakt Famke het optreden. 
In een andere video legt Famke Louise uit waarom ze vertrok: "Ik had een showtje in Markelo en vervolgens vonden een paar mensen het nodig om biertjes te gaan gooien. Die biertjes kwamen niet op mij, ik kan wel een stootje hebben, maar die kwamen dus op mijn fans. En als er iets is wat je niet moet doen is het sowieso niet aan mijn fans komen."

Wie is Famke Louise?

In 2016 startte Famke Meijer, beter bekend onder haar artiestennaam Famke Louise, een YouTube-kanaal waarin ze video's maakt over beauty en fashion ook geeft ze een kijkje in haar leven door middel van vlogs. Eind 2017 scoorde ze een hits met de nummers 'Op me monnie' en 'Vroom' die binnen enkele weken miljoenen keren werden bekeken op YouTube.
Famke Louise bekogeld en uitgescholden op het podium in Dieka:
Famke Louise reageert op wat er is gebeurd in Dieka:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.