nieuws

Kiezers in Hellendoorn: "Voor de burger, de hele gemeenschap en de portemonnee"

Eindelijk is betaald parkeren afgeschaft, verzucht de gepensioneerde meneer Smalbrugge. Maar er zijn nog andere zaken die de kiezers in Hellendoorn bezig houden.
Smalbrugge is nooit een voorstander geweest van het betaald parkeren in Nijverdal. Gelukkig heeft het CDA dat nu eindelijk ingezien, stelt hij: "Het heeft gruwelijk veel geld gekost en als je ziet wat het heeft opgeleverd: nul komma nul."

Rust is zeldzaam

Kunstenares Vlindertje Smit is in Nijverdal komen wonen vanwege het groen en de rust: "Natuur is schaars in Nederland. Herrie is overal, rust is zeldzaam. Koester dat. En zorg er goed voor."
Varkenshouder Willy Wolfkamp kwam vanuit Haarle naar het gemeentehuis om zijn zaak te bepleiten. Als inwoner van 'Haarle-Noord' woont hij aan de verkeerde kant van de N35, waardoor de kinderen uit zijn buurt elke dag de drukke provinciale weg over moeten steken om op school en bij de sportvereniging te komen.
Dat moet stoppen
"De politiek moet druk gaan maken om de verkeersveiligheid van onze kinderen. Een fietstunnel onder de N35 is de oplossing. Politieke partijen: kom je beloftes na, kom op voor Haarle."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.