nieuws

Verbeek hekelt ophef over tv-optredens: "Ik begrijp het niet, vind het hypocriet"

Begrijpen doet hij het niet, maar Gertjan Verbeek wil geen extra olie op het vuur gooien richting de supporters. Om die reden schuift hij dit seizoen niet meer aan bij televisieprogramma’s.
"Ik begrijp niets van de kritiek van de supporters. Maar ik wil geen extra olie op het vuur gooien of de kat op het spek binden."

Hypocriet

"John van den Brom zat toch ook in de studio", vervolgt hij geprikkeld. "En John van ‘t Schip heeft er ook gezeten dit seizoen. Ik accepteer het zoals het is. Ik vind het hypocriet. Als ik tien of twintig punten meer had gehad, was er geen discussie geweest. Maar als ik daar op een zaterdagavond zit, wil toch niet zeggen dat ik hier mijn werk niet goed doe. Het resultaat is niet goed, daar kan ik het alleen maar mee eens zijn", vervolgt hij stellig.

Twente, verenigt!
"Ik steek hier ik weet niet hoeveel tijd in deze club. Ik zei al: mijn kleine was gisteren jarig. En ik was om 07.00 uur weg en om 19.00 uur thuis. Ik heb haar zeggen en schrijven één uur gezien. Dat doe ik omdat, ik vind dat het moet voor de club. Een club die in brand staat. En dan gaat het wel eens ten koste van een verjaardag thuis. En ze wordt maar één keer één jaar. En dan weet ik niet of Twente, verenigt! daar ook mening over heeft of daar een enquête over moeten laten uitgaan. Maar dat wachten we dan maar af."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.