nieuws

Van Staa gelooft in wederopstanding Go Ahead Eagles: ''Gaan écht gas geven''

Ondanks dat het verschil op de ranglijst maar liefst 21 punten bedraagt, had Go Ahead Eagles tegen Telstar het meeste recht op de overwinning. Desondanks is trainer Jan van Staa content met het behaalde punt (1-1).
"Als je tegen de nummer vier speelt is een punt misschien het maximale. Maar er had wel wat meer ingezeten qua kansen. Dit soort wedstrijden kan je echter ook zo verliezen. Dus ik ben heel tevreden. De ploeg verdient dan ook een compliment", vertelt Van Staa na afloop in de catacomben van de Adelaarshorst.

Pech met een puntje

Go Ahead Eagles verzuimde de drie punten over de streep te trekken. "De eerste helft had Sam Hendriks een paar riante mogelijkheden. Dan is het jammer dat je dat niet uit kan bouwen. Maar we hebben er alles aan gedaan om die wedstrijd naar ons toe trekken. Wij moeten altijd strijd leveren en tot het gaatje gaan. Soms heb je dan met een puntje wat pech", vervolgt de oefenmeester.

Gas geven

De Deventenaren bleven de afgelopen drie duels zonder nederlaag. Of een opleving aanstaande is? "Iedereen praat maar over die vierde periode. Wij moeten er gewoon alles aan doen om die laatste acht wedstrijden zoveel mogelijk punten te halen. We gaan écht gas geven, zodat we nog een keer kunnen stunten", aldus Van Staa. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.