nieuws

Uitslagen: PH als eerste Overijsselse club over de grens van 100 doelpunten

Door het teruggekeerde winterweer werden er opnieuw enkele duels afgelast, maar in veel klassen werd vandaag wel gevoetbald. PH werd de eerste Overijsselse club die de grens van 100 doelpunten doorbrak. Hieronder een overzicht van de opvallendste uitslagen.
SVZW en DETO boekten een zege in de 1e klasse D. Koploper Flevo Boys won echter ook en dus veranderde er bovenin niets in die klasse.
Den Ham is de nieuwe koploper in de 2e klasse H. De ploeg won van De Esch en profiteerde daarmee van de ruime nederlaag van DOS Kampen bij Sparta Enschede.
In de 3e klasse D leed koploper Oranje Nassau de tweede nederlaag van het seizoen. Bergentheim won de topper en staat nu op vier punten van de koploper uit Almelo. Het speelde wel een duel meer.
Zalk verstevigde de koppositie in de 4e klasse C. De ploeg won zelf bij Wijthmen en zag concurrent VSW verliezen van Noord Veluwe Boys.
In de 4e klasse D is PH als eerste Overijsselse club over de 100 treffers heen. De ploeg had er zeven nodig tegen De Blauwwitters en maakte er negen. Het won dit seizoen alle wedstrijden en is dus hard op weg naar de titel.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.