nieuws

Topscorers: Saymak verstevigt koppositie, Visschedijk en Fernandes op zeven

Het was een weekend met veel Overijsselse doelpunten. Hieronder een overzicht van de doelpuntenmakers en topscorers na afgelopen weekend.

Eredivisie

Mustafa Saymak van PEC Zwolle verstevigde zijn koppositie als Overijssels topscorer in de eredivisie. Hij maakte gisteren zijn elfde. Ploeggenoot Piotr Parzyszek maakte er twee en verdubbelde daarmee zijn seizoenstotaal. Thomas Lam maakte zijn derde voor FC Twente en ploeggenoot Peet Bijen scoorde voor de tweede keer. Heracles kwam zaterdag niet tot scoren. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

Jupiler League

Bij Go Ahead Eagles maakte Givan Werkhoven zijn tweede van het seizoen. Sam Hendriks blijft daar de leider met zestien treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.
Werkhoven (21) maakte zijn tweede voor GA Eagles (foto: Pro Shots)

2e divisie

Ook HHC scoorde één keer. Glenn Kobussen maakte zijn eerste van het seizoen door een hoekschop ineens binnen te schieten. Rick Hemmink is daar de leider met tien treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

3e divisie

Bij HSC'21 scoorde Sjoerd Visschedijk voor de derde wedstrijd op rij en staat nu op zeven treffers. Rashaan Fernandes maakte er twee voor Jong FC Twente en staat ook op zeven. Ook ploeggenoot Dylan George was twee keer trefzeker en staat nu op vijf. Bij Quick'20 maakte Melvin Degenaar zijn vierde. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

Hoofdklasse

Hieke Penterman maakte zaterdag zijn negende van het seizoen voor Excelsior'31. Ploeggenoot Hakim Ezafzafi scoorde voor de zevende keer. Bij Berkum maakte Marc van der Meulen zijn vierde. Frank Jansen scoorde voor de derde keer voor SC Genemuiden en Remon Kroes maakte de tweede voor Staphorst. Bekijk hier het volledige overzicht.
Excelsior'31 viert de treffer van Ezafzafi (foto: Excelsior31.nl)

Eredivisie Vrouwen

De vrouwen zijn begonnen aan de play-offs. Bij PEC Zwolle scoorde Abby Holmes daarin de enige treffer. Het was in totaal haar vijfde van het seizoen. FC Twente was in de eerste ronde nog vrij. Bekijk hier het volledige overzicht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.