nieuws

Uitslagen: Rohda Raalte wint en ziet concurrenten punten verspelen

Ook vanmiddag werden - vanwege het winterse weer - de nodige wedstrijden afgelast in het zondagamateurvoetbal. Toch gingen ook voldoende wedstrijden door. Hieronder een overzicht van de opvallendste uitslagen.
In de 1e klasse E deed Rohda Raalte goede zaken door in eigen huis te winnen van Schalkhaar (3-1). De ploeg uit Raalte heeft na vandaag de minste verliespunten, want koploper Longa'30 en nummer twee RKZVC wisten niet te winnen. Longa'30 leed een kansloze nederlaag bij Stevo (3-0) en RKZVC speelde in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Rigtersbleek. 
In de 3e klasse A maakten de koplopers Barbaros en FC Suryoye geen fout. Barbaros versloeg in eigen huis SC Enschede met 4-2 en FC Suryoye was te sterk voor Oldenzaal (5-1). Hekkensluiter Reutum deed goede zaken door een zege te boeken op bezoek bij Saasveldia: 1-3.
In de 3e klasse B kon Wijhe'92 niet voor een verrassing zorgen. Tegen koploper Warnsveldse Boys ging de ploeg in eigen huis met 3-6 onderuit. Colmschate leed in eigen huis een verrassende nederlaag, want hekkensluiter Albatross wist met 2-3 te winnen. Het duel tussen middenmotors Twenthe en SV Zwolle kende geen winnaar: 1-1.
In de 5e klasse A wist koploper avc Heracles een overwinning te boeken. In Almelo werd DTC'07 met 3-1 over de knie gelegd. In een Enschedees onderonsje versloeg Vosta in eigen huis TVV. Na een spektakelstuk eindigde de derby uiteindelijk in 5-4. Bornerbroek was in het degradatieduel tegen Phenix met 4-0 te sterk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.