nieuws

Vlootschouw Sail Kampen live te volgen bij TV Oost

Vlootschouw Sail Kampen
Vlootschouw Sail Kampen © Bart Roossink
De opening en de vlootschouw van het nautische evenement Sail Kampen is vrijdag 30 maart om 17.30 uur live te zien in een uitzending van TV Oost.
De historische Hanzestad Kampen vormt tijdens de Paasdagen het decor voor Sail Kampen. Zeilschepen uit binnen- en buitenland komen naar Kampen en zijn het hele weekeinde te bezichtigen aan de IJsselkade. RTV Oost volgt het evenement op radio, tv, internet en social media.

Vlootschouw

Sail Kampen begint op vrijdagavond 30 maart met de vlootschouw. Alle deelnemende schepen varen Kampen binnen en presenteren zich met volle zeilen aan het publiek.
Op zaterdag, zondag en maandag is er van alles te beleven in Kampen. Het nautisch erfgoed wordt gepresenteerd, er worden demonstraties gegeven, de Hanze geschiedenis komt tot leven en er zijn doorlopend optredens van shantykoren, straatartiesten en levende standbeelden.
Overdag -zowel zaterdag, zondag als maandag- zijn alle gebeurtenissen te volgen op Radio Oost, rtvoost.nl en de RTV Oost-Facebookpagina. Zaterdagavond brengt TV Oost om 18.20 uur in een uitgebreid Sail Kampen journaal de hoogtepunten van die dag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.