nieuws

Beelden van tanken zonder te betalen in Wesepe en Raalte

Onder de Loep
Onder de Loep © RTV Oost / Onder de Loep
De politie geeft beelden vrij van twee auto's waarmee in Overijssel is getankt zonder te betalen. Het gebeurde op maandag 11 december bij een tankstation aan de Raalterweg in Wesepe en op woensdag 20 december bij een tankstation aan de Weidelaan in Raalte.
Beide keren wordt er 's ochtends vroeg getankt, in beide gevallen hadden de auto's gestolen kentekenplaten en in beide gevallen werd getankt door de bijrijder. 

Blauwe Ford in Wesepe

Over de besneeuwde oprit van het tankstation in Wesepe komt rond 07.00 uur een blauwe Ford Focus aanrijden. Er wordt bijna 49 liter diesel getankt. De auto vertrekt korte tijd later zonder te betalen. Van wie is de auto? Wie is de man die tankt?

Blauwe Golf in Raalte

Op woensdagmorgen 20 december stopt rond 07.20 uur een blauwe VW Golf in Raalte Noord bij de Texaco. Er gaat daar ruim 49 liter euro loodvrij in de tank en er wordt niet afgerekend. Wie herkent de auto?
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.