nieuws

Nog steeds meer rollators dan smartphones bij Crea Weekend in Hardenberg

De organisatie van het Crea Weekend zet dit jaar in op jongeren. "Het evenement heeft toch een beetje een stoffig imago. We hebben om de tafel gezeten om ideeën op te doen om jeugd te trekken", vertellen Nadine van Heijst en Arina de Kreek. Zij organiseren het evenement.
Onder meer met een nieuwe huisstijl en een nieuw logo willen ze meer jongeren naar de beurs lokken. Alleen waren er vandaag meer rollators dan smartphones te zien in de Evenementenhal in Hardenberg. Het was druk, maar jongeren waren er niet te vinden.
"Hopelijk zijn de jongeren in het weekend vrij en komen ze dan onze kant op", zegt Arina de Kreek.

Haakkoningin Ina

Niet alleen de organisatie wil meer jeugd trekken. Ook standhouder en haakkoningin Ina doet haar stinkende best. "Haken is hip onder jongeren, dus daar ligt het niet aan. Ze moeten alleen ook naar dit soort evenementen komen."

Blikvanger

De fanatieke haakster heeft een zelf gehaakte, levensgrote bal bij zich. Die dient als blikvanger en staat naast haar stand. "Het ziet eruit alsof er veel werk in de bal zit, maar ik kan snel haken", vertelt Ina. "Ik heb van die 'worstenpootjes", doelt ze op haar vingers.

Bezoekje brengen?

Het Crea Weekend in Hardenberg is nog tot en met zondag van 10 tot 17 uur te bezoeken. Parkeren is gratis. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.