nieuws

SC Genemuiden raakt koppositie in hoofdklasse kwijt na ruime nederlaag bij AZSV

SC Genemuiden is niet langer de koploper van de hoofdklasse B. De ploeg ging vanmiddag met 4-1 onderuit bij AZSV en zag Eemdijk wel winnen. Die ploeg is daardoor de nieuwe leider in de stand.
De eerste kans was voor AZSV na een fout van Danny Menting. De inzet van de thuisploeg ging net over. Na twaalf minuten was het wel raak. Brian Hogeweide zette de 1-0 op het scorebord. Na twintig minuten was AZSV dicht bij de 2-0, maar werd de paal geraakt. Aan de andere kant werd een inzet van Omar Kavak van de lijn gehaald. De thuisploeg bleef gevaarlijk, maar scoorde niet meer voor rust.
Kort na rust was het wel raak en zorgde Yordi Orriëns voor de 2-0. Twee minuten later leek het duel beslist toen Hoogeweide zijn tweede en daarmee de 3-0 maakte. Dirk Muis deed echter snel wat terug. Yeftha Nyamsangya maakte nog binnen het uur de 4-1 en daarmee was het wel beslist. AZSV kreeg nog enkele kansen om de score verder uit te breiden, maar deed dat niet. Het bleef bij 4-1 en dus is Genemuiden de koppositie kwijt.

AZSV - SC Genemuiden 4-1

1-0 Brian Hoogeweide (12)
2-0 Yordi Orriëns (48)
3-0 Biran Hoogeweide (50)
3-1 Dirk Muis (53)
4-1 Yeftha Nyamsangya (57)
Bekijk hier de statistieken van Genemuiden na het duel bij AZSV.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.