nieuws

Uitslagen: Puntenverlies Rohda Raalte in titelrace, Sportlust Glanerbrug dichter bij titel

De uitslagen en standen
De uitslagen en standen © RTV Oost
Er was vanmiddag weer een volledige speelronde in het zondagamateurvoetbal. Hieronder een overzicht van de meeste opvallende uitslagen.
In de 1e klasse E leed Rohda Raalte puntenverlies in de strijd om de titel. Het speelde met 0-0 gelijk tegen Tubantia en zag concurrenten RKZVC en Longa'30 wel winnen. Rohda heeft echter nog drie duels tegoed en is nog wel de ploeg met de minste verliespunten.
SDC'12 heeft in de 2e klasse J geprofiteerd van het gelijkspel van Bon Boys van gisteravond. Het won bij Robur et Velocitas en heeft nu vier punten voorsprong en een wedstrijd minder gespeeld. TVC'28 is vierde, maar wel de ploeg met de minste verliespunten.
In de 3e klasse A leed Barbaros voor de derde keer dit seizoen puntenverlies. Bij NEO werd het 1-1. Suryoye won wel en heeft als koploper nu twee punten meer dan de ploeg uit Hengelo, die nog wel een duel tegoed heeft.
Sportlust Glanerbrug is op weg naar de titel in de 4e klasse A. Het won vanmiddag de topper van Borne en heeft nu elf punten voorsprong en twee wedstrijden minder gespeeld.
In de 5e klasse A maakte de top drie geen fout. In die spannende klasse is avc Heracles de koploper, maar het ongeslagen UD Weerselo de ploeg met de minste verliespunten.
IJhorst profiteerde in de 5e klasse A Noord van het puntenverlies van koploper Ulu Spor door te winnen van hekkensluiter Willemsoord. Het verschil is daardoor teruggebracht tot vijf punten en IJhorst heeft nog een duel tegoed.
IJsselstreek kan de titel in de 5e klasse F zo goed als vergeten. Vanmiddag had het in de topper tegen koploper Apeldoornse Boys het verschil kunnen terugbrengen tot zes punten, maar het verloor en daardoor is het verschil nu twaalf punten. Apeldoornse Boys speelde ook nog een duel minder.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.