nieuws

Gratis naar discotheek Lucky? Neem een paashaas mee

Gratis entree? Neem een paashaas mee
Gratis entree? Neem een paashaas mee © iStock
Discotheek Lucky in Rijssen komt dit weekend in actie voor de voedselbank. Bezoekers van de discotheek krijgen zaterdag gratis toegang als ze een chocolade paashaas meenemen, de opbrengst gaat naar de voedselbank.
De paashaas moet wel aan enkele eisen voldoen, zo met het haasje minimaal 150 gram wegen en heel zijn en de bezoekers moeten voor 00.00 uur binnen zijn. 
Het is niet voor het eerst dat Lucky in actie komt voor de voedselbank ook vorig jaar werden er paashazen ingezameld bij de entree. 
Groot tekort
Deze week bleek dat er bij de Voedselbank Enschede een groot te kort is aan chocolade paaseitjes en paashazen. "We hebben goed gespaard en onze gebruikers krijgen iets extra's, maar niet in de vorm van chocolade paaseitjes dan wel chocolade paashazen", vertelde Ruud Gardenboek, voorzitter van Voedselbank Enschede deze week aan RTV Oost. 
"We hebben chocoladehagelslag, appelmoes en koffie. Producten die we gespaard hebben, zodat we met Pasen toch iets extra's kunnen geven aan onze gebruikers. Desalniettemin hadden we liever een paar chocolade paaseitjes dan wel een chocolade paashaas in de 400 pakketten gestopt."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.