nieuws

HHC Hardenberg geeft niet thuis en gaat met forse cijfers onderuit bij koploper Katwijk

Mengerink viert één van zijn treffers tegen HHC
Mengerink viert één van zijn treffers tegen HHC © Pro Shots
HHC Hardenberg is er niet in geslaagd te stunten bij koploper Katwijk. In Zuid-Holland ging de ploeg van trainer Gert Jan Karsten keihard onderuit: 6-1.
HHC Hardenberg keek al vroeg in het duel tegen een achterstand aan. Sánchez Angulo opende na negen minuten voetbal de score namens Katwijk. Hierna kreeg de thuisploeg de uitgelezen mogelijkheid om de marge te verdubbelen, maar Susan schoot vanaf de stip op de paal. Enkele minuten later was het dan wél raak. De Lange verdubbelde de marge, 2-0. Vlak voor rust kwam HHC nog dieper in de problemen: Tiemen van Hezel kreeg zijn tweede gele kaart en kon inrukken. 
In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Amper vijf minuten onderweg schoot Katwijk via Mengerink de 3-0 tegen touwen. Met een man minder op het veld deed HHC nog wat terug via invaller Reinders, maar écht in de problemen kwam de lijstaanvoerder nimmer. De slotfase was voor Mengerink. Achter zijn standbeen langs werkte hij zijn tweede van de middag achter HHC-doelman Danes en een kwartier voor tijd voltooide hij zijn hattrick met de 5-1. Tot overmaat van ramp werd het ook nog 6-1: wederom Mengerink.

Katwijk - HHC Hardenberg 6-1.

1-0 Sánchez Angulo (9)
2-0 De Lange (16)
3-0 Mengerink (49)
3-1 Reinders (63)
4-1 Mengerink (68)
5-1 Mengerink (78)
6-1 Mengerink (81)
Rood: Van Hezel (2x geel/41)
Bekijk hier de statistieken van HHC Hardenberg na het duel met Katwijk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.