Waar zijn dit jaar de paasvuren? Bekijk onze kaart!

Op eerste en tweede paasdag (zondag 1 april en maandag 2 april) worden er weer overal in de regio paasvuren aangestoken. Sommige bulten zijn tientallen meters hoog en het jaarlijkse ritueel trekt altijd veel toeschouwers.

In samenwerking met OverUIT maakten wij onderstaande kaart met de paasvuren in de provincie, compleet met aanvangstijden en adresgegevens.

De blauwe icoontjes geven de paasvuren op eerste paasdag aan, de groene icoontjes de paasvuren op tweede paasdag. Bekijk hier de kaart op groot formaat.

Eerste paasdag om zendt TV Oost live uit vanaf locatie Paasvuur Dijkerhoek in Holten. Deze uitzending is ook live te volgen op Facebook. 

We hebben zorgvuldig uitgezocht waar de paasvuren worden aangestoken. Mochten we er onverhoopt toch een vergeten zijn, stuur dan een WhatsAppje naar 06 111 24 680 dan vullen we de kaart zo snel mogelijk aan. In de eerste versie stonden er ook paasvuren op dit kaartje in Staphorst, Rouveen en IJhorst, dit bleken besloten paasvuren te zijn en zijn daarom verwijderd. 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: