nieuws

Parzyszek scoort opnieuw voor Zwolle: "Dan komen de doelpunten ook op dit niveau"

Piotr Parzyszek maakte vanavond alweer zijn vierde doelpunt in de laatste vijf wedstrijden voor PEC Zwolle. Goede cijfers dus voor de spits van de Zwolse ploeg.
"Als je alleen naar de statistieken kijkt zeker, maar het gaat ook gepaard met beter trainen, beter spelen en dan komen de doelpunten ook op dit niveau."

"Zo in m'n voeten, prima"

Vanavond maakte hij de 2-0 tegen Sparta en dat was een curieus doelpunt. Hij jaagde door op doelman Huth, die wilde een verdediger inspelen, Parzyszek kwam ertussen en schoof binnen: "Ik ben iemand die veel druk zet en de verdediging en de keeper een beetje gek probeert te maken. Die keeper speelde die bal in een driehoek, hij denkt dat ie bij Barcelona zit. Dus ik denk, ik ga nog een keer druk zetten, toen speelde hij hem zo in m'n voeten, prima."

Eerste seizoenshelft

Zwolle speelde tot nu toe een tegenvallende tweede seizoenshelft, na een zeer sterke eerste. De Pool ziet daar vleugjes van terugkomen: "Ik denk dat we bij vlagen in de tweede helft het PEC Zwolle van de eerste seizoenshelft hebben laten zien. Natuurlijk zijn er mindere momenten, maar wat we vandaag wel hebben laten zien dat we weer geknokt hebben voor mekaar, doordekken, mensen oppakken, overtredingen maken als het moet. Daar zijn zij ook niet in hun spel gekomen." In de video het hele gesprek met de aanvaller.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.