nieuws

Thesker na gelijkspel: "Er verandert niets, we proberen elke wedstrijd te winnen"

FC Twente speelde zondagmiddag doelpuntloos gelijk op bezoek bij VVV-Venlo en blijft daardoor na de 29e speelronde hekkensluiter in de eredivisie. Volgens aanvoerder Stefan Thesker doet het pijn om op die hatelijke achttiende plek te staan.
"Het is niet echt genieten als je op de laatste plek staat", sprak Thesker, die vond dat de start van de Enschedeërs niet eens zo slecht was. "Ik vond dat we goed in de wedstrijd kwamen en dat we een paar keer goed de bal veroverden. We spelen het net niet goed uit, waardoor we niet tot kansen komen in de eerste helft. We gaven zelf ook niks weg en hadden de wedstrijd onder controle."
De verdediger vond dat de beste mogelijkheden juist voor Twente waren. "We hadden twee echt goede kansen, maar die pakte Unnerstal fantastisch. Dan sta je achterin en denk je godverdomme, kan die niet een keer binnenvallen. De druk kan nu bijna niet meer toenemen, want we hebben al weken druk. Er verandert voor ons niks, we proberen elke wedstrijd te winnen en het maakt ook niet meer uit tegen wie. We weten wat op het spel staat", aldus Thesker.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.