nieuws

Van Staa na nederlaag Go Ahead: "We hebben onszelf tekort gedaan"

Voor Go Ahead lijkt de promotiedroom over. De ploeg verloor vanmiddag met 1-0 bij Jong FC Utrecht en doet daarmee slechte zaken in de vierde periode.
Trainer Jan van Staa baalde van de uitslag: "We hebben onszelf tekort gedaan, denk ik. Gezien het spelbeeld ook. Alleen vind ik dat wij met het overwicht te weinig kansen hebben gecreëerd. Dan moet je een beetje geluk hebben, maar dan is het wel heel sneu dat je dan ook nog een doelpunt tegen krijgt. Zij hadden eigenlijk helemaal niets gecreëerd, maar goed dat zit er dan vandaag in en dan houdt het op."

Zoveel mogelijk winnen

Hij denkt nog niet dat het seizoen klaar is voor Go Ahead: "We krijgen nog een aantal wedstrijden waar we naar uitkijken. Dat begint al tegen Fortuna (vrijdag, red.). We moeten wel zoveel mogelijk wedstrijden blijven winnen. Het is niet zo dat we nu denken: het is klaar. We waren met een hele goede serie bezig. Als je het spelbeeld ziet, dan is er eigenlijk maar een ploeg die verdient te winnen, vind ik. En dan is het heel sneu omdat het gewoon dure punten zijn die we laten liggen."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.