nieuws

Beloning van 500 euro voor degene die vermiste hond Biko terugbrengt

Beloning van 500 euro voor degene die vermiste hond Biko terugbrengt
Beloning van 500 euro voor degene die vermiste hond Biko terugbrengt © Facebook / Huub Wolberink
Huub Wolberink uit Geesteren looft 500 euro uit voor degene die zijn geliefde Golden Retriever Biko terugbrengt. "Iedereen zit op een dood spoor, het is het laatste wat we kunnen doen".
In februari was Biko, een Golden Retriever van bijna acht jaar oud, plotseling verdwenen. Volgens Wolberink zijn er sterke aanwijzingen dat zijn hond is meegenomen. Hij zag op de bewuste dag namelijk een donkergrijze auto met afgeplakt nummerbord in de buurt van zijn huis rondrijden. 

Nummerbord
"Meerdere mensen uit de buurt hebben een man in een auto zien rijden zonder nummerbord. Het kon trouwens ook zo zijn dat het nummerbord was afgeplakt", vertelt Wolberink. "De laatste getuige vertelde de politie dat hij iets geels op de achterbank van de auto had gezien. Dat zou zomaar de vacht van Biko kunnen zijn".
Hoewel meerdere getuigen een verdachte auto hebben zien rondrijden, zit de politie op een dood spoor volgens Wolberink. En dus looft hij, op aandringen van mensen op Facebook, een geldbedrag van 500 euro uit voor degene die Biko terugbrengt. "Er is niet veel anders dat we op dit moment kunnen doen".
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.