nieuws

Van Staa realistisch: ''Heel vervelend dat we nu niet in de prijzen vallen''

Go Ahead Eagles ging vrijdagavond met 0-1 onderuit tegen koploper Fortuna Sittard. Trainer Jan van Staa is tevreden met het vertoonde spel van zijn ploeg, maar baalt als een stekker van de enige treffer die de Deventenaren om de oren kregen.
Uit een hoekschop knikte Fortuna-aanvoerder Perr Schuurs binnen. "Er was weinig aan de hand. Dan is het altijd jammer dat ze uit een spelhervatting toeslaan. Ketting was te laat, dan zit die bal erin. Dat is heel vervelend", vertelt Van Staa na afloop van het duel. "We hadden een aantal momenten dat we er goed doorkwamen aan de zijkant, maar dan was de eindpass, of de bezetting voor de goal niet goed."

Periodetitel uit het zicht

In theorie kan Go Ahead Eagles zich nog plaatsen voor de play-offs, maar dat lijkt schier onmogelijk. "Het is heel vervelend dat we nu niet in de prijzen vallen, maar van de koploper kun je verliezen. Met name maandag (Go Ahead Eagles verloor met 1-0 bij Jong FC Utrecht, red.) hebben we ons tekort gedaan. Maar we gaan nu niet 'uithobbelen' en denken van: 'Het is klaar.' Dat hoort niet bij Go Ahead", besluit Van Staa strijdvaardig.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.