nieuws

Jeroen van der Lely in mineur: "Het voelt een beetje als degradatie"

Rechtstreekse degradatie komt met de week dichterbij voor FC Twente. In tegenstelling tot de concurrentie wisten de Enschedeërs niet te winnen dit weekend. In eigen Grolsch Veste was Feyenoord met 3-1 te sterk. Jeroen van der Lely treurde na afloop en beseft dat het een heel moeilijk verhaal gaat worden.
"Het had vandaag moeten gebeuren en het gebeurt wederom niet", sprak de verdediger teleurgesteld. "Het voelt een beetje als degradatie, maar dat is wel te vroeg denk ik. Er zijn nog twaalf punten te verdelen. We geven ons nog niet gewonnen."

"Bizar weekend"

De verdediger zag tot overmaat van ramp dat concurrenten Sparta Rotterdam en Roda JC wel wisten te winnen. "Het is echt bizar. De concurrentie pakt allemaal punten en wij laten ze weer liggen. Het is een slecht weekend voor ons."
Hij vervolgt: "Ik denk dat de druk eigenlijk de laatste weken zo hoog was, dat het bijna niet kon toenemen. We weten iedere wedstrijd wat er moet gebeuren en dat brengt een enorme druk met zich mee. Hoe makkelijk het ook klinkt, maar op onze eigen concurrenten hebben we geen invloed, we moeten kijken naar ons eigen spel", aldus Van der Lely. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.