Heracles Almelo wint laatste wedstrijd onder John Stegeman bij Sparta Rotterdam

John Stegeman heeft bij Heracles Almelo afscheid genomen met een overwinning. De oefenmeester, die naar Go Ahead Eagles vertrekt, zag zijn ploeg veerkracht tonen bij Sparta Rotterdam en met 5-2 winnen.
Verhaar was de eerste met een schotpoging, maar die ging naast. Aan de andere kant schoot Peterson via de lat over. Na 25 minuten was het raak. Friday scoorde achter zijn standbeen langs, maar direct erna werd het gelijk. Peterson schoot nu wel binnen de palen. Kort voor rust kregen Kuwas en Peterson nog dicht bij de voorsprong, maar de ruststand was 1-1 in Rotterdam.
Vijf minuten na de pauze kwam Sparta opnieuw op voorsprong. Spierings schoot na een hoekschop de 2-1 binnen. Na een uur bracht Stegeman Gladon en Vermeij en dat had direct effect. Laatstgenoemde maakte de 2-2. Een klein kwartier voor het einde was er de eerste voorsprong voor Heracles. Breukers maakte zijn eerste ooit in de eredivisie. In de blessuretijd zorgden Gladon en Vermeij zelfs nog voor de 2-5 eindstand.

Sparta Rotterdam - Heracles Almelo 2-5

1-0 Friday (25)
1-1 Peterson (26)
2-1 Spieiring (50)
2-2 Vermeij (61)
2-3 Breukers (78)
2-4 Gladon (90+1)
2-5 Vermeij (90+2)