nieuws

Travmagazine: beste reisbureau van Overijssel zit in Enschede en Losser

Het beste Overijsselse reisbureau van 2018 zit in Enschede en Losser, dat blijkt uit een verkiezing van Travmagazine. Westbound Travel mag zich namelijk sinds gisteren de beste van de provincie noemen.
De titel 'Beste reisbureau van Overijssel 2018' kreeg het Twentse reisbureau niet zomaar in de schoot geworpen. "Het is een hele verkiezing, zo hebben we marketingopdrachten moeten uitvoeren en hebben we jurybezoek in de winkel ontvangen", vertelt eigenaar Peter Vroom.
Het reisbureau was gisteren met een groot gedeelte van het personeel bij de verkiezing in het Amsterdamse Rosarium aanwezig. "We waren er met tien personen. Niet iedereen, want het fort moest natuurlijk ook bewaakt worden", grapt Vroom. "We hebben het gisteren na de tijd wel even gevierd. Vanochtend ook, toen met een gebakje bij de koffie."

Meer naar de winkel

Wie dacht dat reisbureaus niet meer van deze tijd zijn, heeft het volgens Vroom mis. "Mensen gaan weer meer naar de reiswinkels en regelen niet meer alles op internet. Vooral in deze tijd voor de zomervakantie is het druk." 

Logo

In de winkels van Westbound Travel zal de titel met trots worden uitgedragen. "Wij mogen nu het logo met 'Beste reisbureau van Overijssel' gebruiken. Dat gaan we op onze site en in onze winkels zeker laten zien", besluit de eigenaar trots.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.