nieuws

Scania Zwolse Halve Marathon 2018

Scania Zwolse Halve Marathon
Scania Zwolse Halve Marathon © eigen foto
Zaterdag 9 juni 2018 staat weer het gezellige hardloopfestival Scania Zwolse Halve Marathon op het programma. Zo’n 8.500 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij.
RTV Oost verzorgt vanaf ongeveer 19.45 uur een live-uitzending vanuit Zwolle met een uitgebreid verslag van de wedstrijdlopers en recreatieve lopers. Behalve de wedstrijd is er ook aandacht voor de unieke sfeer in de Zwolse binnenstad met overvolle terrassen en tientallen optredende artiesten. Ook zie je sfeerimpressies die eerder op de dag langs het parcours zijn gemaakt. 
Mogelijk vinden op 9 juni 2018 helikoptervluchten plaats voor het vervaardigen van filmbeelden van de Zwolse Halve Marathon ten behoeve van rechtstreekse verslaglegging. Het kan dan ook zo zijn dat u de betreffende helikopter, een Aerospatiale AS355, wat lager ziet vliegen dan u gebruikelijk gewend bent. Dit kan plaatsvinden tussen 19:30 en 21:30 op 09 juni 2018. Voor eventuele klachten kunt u contact opnemen met Heli Holland, info@heliholland.nl of de Inspectie Leefomgeving en Transport, 088-4890000 of aviation-approvals@ilent.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.