nieuws

Politie heeft 'mogelijk' contact met vermiste vrouw en drie kinderen in Vollenhove

De Burgernetoproep over de vermissing van de vrouw en drie kinderen
De Burgernetoproep over de vermissing van de vrouw en drie kinderen © Twitter / Henk Vruggink
De politie heeft 'mogelijk' contact met de vrouw die sinds woensdagavond samen met haar drie kinderen als vermist is opgegeven in Vollenhove.
Of het om de vrouw gaat, wil de politie niet bevestigen. Wel laat een woordvoerder weten dat agenten zich vooralsnog geen zorgen maken.
De politie deed woensdagavond een Burgernetmail uit over de vermissing van de vrouw en haar kinderen. Ze zouden in de omgeving van de Vismarkt in Vollenhove vermist zijn geraakt. Volgens De Stentor zou de vrouw een Poolse achtergrond hebben, maar daar wil de politie nu niets meer over kwijt.

Delict

Hetzelfde geldt voor de omstandigheden waaronder de vrouw en haar kinderen als vermist zijn opgegeven. In de Burgernetmail werden getuigen opgeroepen die verdacht voertuigen of personen hadden gezien. Ook werd in de oproep gesproken over een 'delict', een strafbaar feit.
Maar of er in eerste instantie werd uitgegaan van bijvoorbeeld een mogelijke ontvoering, wil de politie niet bevestigen. "Het is de eerste keer dat ik dat woord hoor", zo reageerde de woordvoerder.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.