nieuws

TransferProat:Baas en Navratil in spoor van Stegeman naar Deventer, Van Leeuwen terug naar FC Twente

Roland Baas
Roland Baas © Pro Shots
Naast Jaroslav Navratil staat ook Roland Baas op de nominatie om zijn trainer John Stegeman te volgen naar Go Ahead Eagles. De Deventer club heeft belangstelling in de verdediger van Heracles Almelo, die tot veler verrassing moet vertrekken uit het Polman Stadion.
Bij Heracles dwong Baas halverwege het seizoen een basisplaats af en speelde veertien duels onder Stegeman. De clubleiding van Heracles zoekt echter een nieuwe linksback en dus heeft GA Eagles zich gemeld op de markt.

Navratil

Ook aanvaller Jaroslav Navratil, die bij Heracles nauwelijks speelde, is in gesprek met Go Ahead. Gisteren wist de eerstedivisionist al doelman Lars Jansen te contracteren, later deze week volgt Julius Bliek van FC Dordrecht.

Van Leeuwen

In Enschede is het nog vrij rustig op transfergebied. De club is druk bezig om eerst het technische kader te bepalen. Daartoe lijkt de eerste stap op korte termijn te worden gezet. Technisch directeur Ted van Leeuwen wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een terugkeer naar De Grolsch Veste.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.