nieuws

Goed nieuws: brief aan de premier, Engelse steun uit Haarle en een tankongelukje

Het nieuws is vaak negatief en verdrietig, maar het is heus niet alleen kommer en kwel. Om het weekend positief af te sluiten, selecteerden wij vijf keer nieuws om vrolijk van te worden.
Om zijn fan-tattoo van heavy metal-gitarist Marc Tremonti nog wat te verfraaien vroeg diehard fan Michiel Verspaget hem om er voor het concert een handtekening bij te plaatsen. En dat was natuurlijk geen probleem. Michiel reed meteen naar de tattooshop, dus die handtekening komt er ook niet weer af. 
In Haarle zijn ze niet bij de pakken neer gaan zitten na de uitschakeling van Oranje voor dit WK. Sterker nog, ze bouwden de kroeg om tot pub en juichen nu voor Engeland. Het hele dorp heeft zich inmiddels geschaard achter de mannen van Kane en ook van buiten het dorp sluiten de voetbalfans aan voor een 'jolly good night' in Haarle. Op naar de finale!
Dennis zag op tv de arme Thaise jongens in die grot zitten en besloot om hulp te vragen. En aan wie kun je dat beter vragen dan aan de baas van het land? Dus klom de 9-jarige Zwollenaar in de pen voor een brief aan Mark Rutte: "Ik ben zelf Thai en dacht: 'Nederland is toch een deskundig land tegen waterbestrijding? Kunt u er misschien iets aan doen." En het mooie: hij kreeg nog antwoord ook!
De 9-jarige Britt uit Haaksbergen heeft acute leukemie. Om haar, haar zusje, vader en moeder een onvergetelijke dag te bezorgen is kapster Suzan Middelhuis een inzamelactie begonnen. Voor tien euro kan iedereen die dat wil een plukje haar laten verven. Een buitengewoon succes, want de teller staat inmiddels op 3000 euro!
Een vrouw kreeg donderdag na het tanken iets meer tegengas dan verwacht.. Ze had namelijk de tankslang niet losgekoppeld, waardoor bij het wegrijden zowel de slang als haar bumper kapot knapte. Oeps..

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.