Sisters and Friends: Stro, aardappels, modder en tot slot de wasstraat, Tot de Nek in de Drek Race

Van drek, water, schuim, veel stro en een gezellig sfeertje. Genoten hebben we! Ja, want van alles was er voldoende aanwezig. Het aantal deelnemers was dubbel zo groot dan vorig jaar en met de supporters erbij een gezellige drukte.

De start van de Tot de Nek in de Drek race was evenals andere jaren in de manege in Vriezenveen. Én de warming up, gegeven door de fitnessgoeroes, was weer lekker massaal. 

Aardappelverkoop

Nou, daar gingen we. De eerste strobaal in zicht, easy peacy. Maar na een stukje rennen, kwamen de bekende aardappels in beeld. Een berg waar je tegenop moest klimmen, gevolgd door de hoge kisten waar je in en uit mocht jumpen....superleuk onderdeel!!!

Waar zijn de varkens???

Verder door sloten, springen van plateaus (waarbij je nu kon kiezen uit verschillende hoogtes of je kon zwemmen). Lekker even afkoelen dus.

Maar ... waar bleef de modder? We waren wel nat maar schoon.

Foutje ...

Ja hoor, daar begon het feest. Een partij sloten, modderbaden, nu eindelijk tot de nek in de drek. Euh, kopje onder in de drek werd het bij mij. Foutje ... Dit is waarom je meedoet aan de obstaclerun in Vriezenveen. 

Strobalen stapelen

Prima weer, lekkere wind, zonnetje en supporters erbij. Genieten!!!!  Hindernissen, kruipen, klimmen, rennen, zaagsel, schuim en vooral veel strobalen, die soms best hoog waren.  En natuurlijk alles in een afstand van 7,5 kilometer.

Vienne loopt uit

Vrolijkheid onderweg van deelnemers maar vooral van de vrijwilligers bij de hindernissen. Super!! En ... uiteindelijk schoon over de finish door de heerlijke lange glijbaan. 

Oale leu en jonge leu

Complimenten voor de organisatie en de enthousiaste vrijwilligers. De RTV Oost Sisters and Friends (en zelfs een aantal van onze kids bij de Kids Run) hebben genoten. Voor ons was editie 2018 de leukste Tot de Nek in de Drek tot nu toe!

Met de modder nog in de oren groeten wij vanuit Enschede, Willy en Hilda Nanlohy.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Reageren