nieuws

Man in Haaksbergen neergestoken na botsing met scooter

Man in Haaksbergen toegetakeld na botsing met scooter
Man in Haaksbergen toegetakeld na botsing met scooter © RTV Oost / Rogier van den Berg
Een man is gisteravond in het centrum van Haaksbergen gestoken met vermoedelijk een mes. Het incident vond plaats tussen 23:30 en 23:50 uur. De vermoedelijke dader reed op een scooter op hem in.
De twee kwamen elkaar eerder op de avond tegen op de kruising van de Spoorstraat met de Hibbertstraat. Er vond een botsing plaats, gevolgd door een scheldpartij.
Tien minuten later, toen het slachtoffer weer in die buurt rondliep, kwam er vanuit de Markt een zwarte retroscooter recht op hem af gereden. Er volgde opnieuw een botsing. Het slachtoffer zag vervolgens dat de persoon op de scooter keerde, weer op hem af reed en hierna rechtsaf sloeg, de Hibbertsstraat in. Hij herkende de man op de scooter als de man waarmee hij kort daarvoor het conflict had gehad. De man betrof een blanke man, leeftijd 25-30 jaar, had blond haar en droeg een lichtkleurig t-shirt.

Verwondingen

Op het moment dat de scooter het slachtoffer had geraakt, heeft de bestuurder mogelijk met een mes verwondingen bij hem aangebracht. De man zag kort daarna dat hij flink bloedde. Op dit moment liep er een man met zijn hond ter hoogte van de Albert Heijn. 
De politie wil graag in contact komen met de man met de hond, of iemand die zich bevond op het plein van de Markt ten tijde van de eerste en tweede ontmoeting. Contact opnemen via de politie kan via Facebook of door te bellen met het nummer 0900-8844.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.