Jelle van Benthem van FC Twente naar Heracles Almelo

Jelle van Benthem gaat naar Heracles Almelo. De Hengelose verdediger komt over van FC Twente, waar hij bij de beloften speelde. Afgelopen seizoen kwam hij bijna niet in actie door een blessure.

Deze week deed Van Benthem nog mee in de twee oefenduels van Twente tegen GFC en Fleringen. Hij had ook de keuze om bij Twente te blijven, maar gaat dus aan de slag bij Heracles.

Ontzettend trots

Van Benthem is blij zijn nieuwe stap: "Ik ben ontzettend trots en heb zin om hier aan de slag te gaan. Ik wil stappen maken en mezelf verder ontwikkelen. Dat verwacht ik bij Heracles Almelo te kunnen doen. Mijn uiteindelijke doel is om hier basisspeler te worden."

 

Jongen uit de regio

"De komst van Jelle past goed binnen onze technische visie", aldus technisch manager Mark-Jan Fledderus. "We zijn dan ook blij met zijn komst, ook omdat het een jongen uit de regio is. Jelle is een talentvolle voetballer en heeft in de gezamenlijke jeugdopleiding bewezen te beschikken over veel kwaliteiten. Hij krijgt bij ons de tijd en begeleiding om zich verder te ontwikkelen. Zowel Jelle als wij zijn ervan overtuigd dat hij op termijn de stap naar het eerste elftal kan maken."

Deel dit artikel: