Déjà vu-gevoel voor Heracles-spelers bij Open Dag: ''Kwam voor Ibrahimovic en Van der Vaart''

Het is hét hoogtepunt voor de jonge Heracles-fans tijdens de Open Dag: het jagen op de handtekeningen van hun helden. Bij de voetballers zelf borrelt een déjà vu-gevoel op, want ook zij deden alles voor een krabbeltje van hún idolen.

"Ik stond vroeger altijd bij Ajax. Daar kwam ik voor Ibrahimovic en Van der Vaart en ik heb er nog steeds foto's van", vertelt Brahim Darri bij het zonovergoten Polman Stadion. Darri was niet de enige Heraclied die fan was van Ajax. "Vaak kwam ik in De Lutte, bij Ajax. Dat was in de tijd van Stekelenburg, Huntelaar en Sneijder. Dat soort jongens", vult Niels Leemhuis aan.

"Ibrahimovic en Aissati kwam niet in Oss"

Middenvelder Mo Osman genoot zijn jeugdopleiding bij Vitesse. Hij ging dus in Arnhem op jacht. "Ik was nog best jong, toen kwam Aissati volgens mij bij Vitesse. Met hem heb ik nog ergens een foto." Bart van Hintum is een vreemde eend in de bijt: hij had geen doorsnee helden. "Ik was altijd bij de Open Dag van Top Oss. In mijn tijd was Van der Sloot daar de topper. Hij had een gouden linker en maakte veel doelpunten. Ibrahimovic en Aissati kwam niet in Oss", besluit hij met een glimlach.

Deel dit artikel: