Spandoeken met uitleg bij corsobouwtenten Sint Jansklooster

Bij tien bouwtenten die in de aanloop naar het Corso in de omgeving van Sint Jansklooster verschijnen, worden speciale spandoeken geplaatst. De Christelijke Oranjevereniging heeft deze spandoeken geplaatst en wil hiermee voorkomen dat voorbijgangers zich afvragen wat die tenten daar doen.

Hierdoor krijgen mensen een goede indruk wat er in de tent gebeurt. Daarnaast vormt het doek ook een uitnodiging om in augustus het eindresultaat te komen bewonderen. 

Eigen spandoek 

Iedere groep heeft een eigen spandoek met foto en hierop kunnen voorbijgangers zien hoe de wagen er in het verleden uit heeft gezien. 

De nieuwe doeken zijn een aanvulling op de huidige spandoeken-campagne van de vereniging. In de hele omgeving van Sint Jansklooster hangen in de aanloop naar het Corso tientallen aankondigingen. De reusachtige promotie-dahlia bij de Krieger vormt de kers op de taart bij deze actie. 

Chinese vertaling

Ook in Giethoorn hangen de aankondigingen. De vereniging wil Chinese toeristen lokken naar het evenement en daarom is één van die spandoeken in het Chinees. 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: