Opnieuw Duitser naar Heracles, club contracteert verdediger Lennart Czyborra

Heracles Almelo heeft zich opnieuw versterkt met een Duitser. De 19-jarige verdediger Lennart Czyborra komt over van Schalke 04 en tekende voor drie jaar met een optie voor nog een jaar in Almelo.

De linksback over zijn stap: "Ik ben blij om bij Heracles Almelo te zijn. De eerste indruk van de club is erg goed. Het stadion en de mensen geven mij het gevoel dat dit de juiste keuze is. Mijn doel is om me bij deze club verder te ontwikkelen."

Enorm talent

Technisch manager Mark-Jan Fledderus is blij met de komst van Czyborra: "Lennart is een enorm talent. Hij heeft indruk gemaakt in de jeugdopleiding van FC Schalke 04 en heeft ook al in nationale jeugdelftallen van Duitsland gespeeld. We zijn trots dat Lennart voor Heracles Almelo heeft gekozen. Met zijn komst hebben we de positie linksachter nu dubbel bezet en daarmee naar wens ingevuld."

Duitsers in Almelo

In navolging van de Duitse trainer Frank Wormuth kwamen ook al zijn landgenoten Janis Blaswich en Maximilian Rossmann naar Almelo, Sebastian Jakubiak speelde er vorig seizoen al en dus staat het totaal nu op vijf. Tijdens het trainingskamp in Billerbeck deden we een Nederlandse quiz met nieuwelingen uit ons buurland:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.