nieuws

Moordonderzoek Daan Mellée: politie zoekt eigenaar van fiets

De politie wil weten wie de eigenaar is van een bordeauxrode Superior-fiets. De fiets lag voor het huis waar op 3 juli het levenloze lichaam van Daan Mellée is gevonden.
"Tussen zondag 1 juli om 8 uur 's avonds en dinsdag 3 juli om vijf uur 's middags stond de fiets daar", zegt politiewoordvoerder Henk Kremer. "Het kan ook zijn dat de fiets in de tuin heeft gelegen." De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de dood van Daan Mellée. In dat onderzoek wil de politie weten waar die fiets vandaan komt.

Aanhouding

Inmiddels staat vast dat Daan door een misdrijf om het leven is gekomen. Op 12 juli heeft de politie een verdachte aangehouden. Een man van 36 jaar uit Hengelo. Maar die man werd korte tijd later weer op vrije voeten gesteld. De politie benadrukt dat hij nog wel verdachte is in deze zaak.

Daan betrokken bij ruzie Bölke

Over de uitkomsten van het politieonderzoek wordt weinig naar buiten gebracht. Wel is duidelijk dat Daan een dag voor zijn overlijden betrokken was bij een vechtpartij bij uitgaansgelegenheid 't Bölke in Enschede.
Tekst gaat verder onder de foto
Op maandag 2 juli werd daar tussen 1 en 2 uur 's nachts gevochten. Meerdere mensen, onder wie Daan, waren daarbij betrokken. De politie wil getuigen van die ruzie spreken.
"We horen graag wie daarbij betrokken waren", zegt Henk Kremer. "Ook willen we weten of Daan conflicten had met iemand."

Tips?

Wie in vertrouwen informatie wil delen, kan bellen met een speciaal nummer van het Team Criminele Inlichtingen: 06 – 82 80 35 87. De opsporingstiplijn is bereikbaar via 0800 – 6070. Anoniem reageren buiten de politie om, kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of tip via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.