Politie Kampen arresteert drie mannen voor mishandeling en vernieling

De politie Kampen heeft afgelopen nacht drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging. De drie Zwollenaren van 36, 35 en 16 jaar oud hebben een medewerker van een horecagelegenheid aan de Plantage mishandeld en meubilair van de zaak vernield.

Rond 00.45 uur kreeg een van de mannen een woordenwisseling met een personeelslid. De man ging in eerste instantie weg, maar kwam direct daarna terug met een groep.


Mishandeling en vernieling 

Toen zij te horen kregen dat ze niet naar binnen mochten, werden ze agressief. Een medewerker werd geslagen en meubilair en glaswerk werd vernield.

Even later kwam de politie om de 35-jarige man aan te houden. De verdachte verzette zich heftig bij de arrestatie, de rest van de groep bemoeide zich met de aanhouding en werd agressief.

Toen het agenten lukte de groep op afstand te houden, kon de 35-jarige worden meegenomen. De groep vertrok uiteindelijk. 

Al snel bleek dat meerdere personen uit de groep óók hadden geslagen. Agenten besloten daarom twee andere verdachten, die nog in de Oudestraat waren, aan te houden.

Deel dit artikel: